Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sotero S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Camera de tezaur - constructie modulara
Brand
CT 1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Camera de tezaur este destinata pastrarii valorilor. Constructia modulara permite montarea si demontarea rapida a camerei de tezaur. Amplasarea poate fi facuta in sedii noi sau in sedii care se afla deja in functiune. In cazul schimbarii locatiei, camera poate fi demontata si remontata in noua locatie cu costuri minime.

Caracteristici tehnice:

Peretii camerei de tezaur sunt construiti dintr-un ansamblu de elemente din diferite materiale care asigura rezistenta la efractie corespunzatoare clasei 3, conform SREN 1143-1. Grosimea peretelui este de 50 mm. Usa tezaurului are structura de rezistenta identica cu structura peretilor. Inchiderea usii de tezaur este asigurata cu zavoare mobile pe 3 laturi si cu bolturi de blocare pe latura a patra. Usa are in constructie trei broaste speciale care blocheaza sistemul de inchidere. La solicitarea beneficiarului se pot monta si braste electronice.

Dimensiunile de gabarit ale usii cu toc sunt: 2050x1050x100mm. Deschiderea usii are dimensiunile: 1900x900mm. Modulele ce alcatuiesc camera de tezaur sunt asamblate intre ele si de usa prin suruburi sau sudura.

Dimensiunile standard de gabarit ale camerei de tezaur sunt: 2100x2100x2100 mm. Greutatea aprozimativa este de 400 kg. Volum interior 8 mc. La solicitarea beneficiarului camerele de tezaur pot avea si dimensiuni cuprinse intre 3 m latime, 2,5 m inaltime si 10 m lungime. In constructie pot fi prevazute una sau mai multe usi de tezaur. Greutatea specifica pentru 1 mp de camera de tezaur este aproximativ 150 kg. (Beneficiarul va avea grija ca amplasarea camerei de tezaur sa se faca intr-un spatiu care sa suporte greutatea specifica a tezaurului).

Garantii: Produsul este garantat 12 luni de la receptie. Furnizorul asigura service in perioada de garantie si postgarantie.
Din Gura in Gura